Învățare, înțelegere și dezvoltare

Descoperă programele de învățare de înaltă calitate și dezvoltă capacitatea angajaților și echipelor din organizația ta.

Preocuparea mea principală din ultimii 17 ani ani este să facilitez experiențe de învățare pragmatice, practice și de cea mai bună calitate.

Am bucuria să fac lucrurile care mă pasionează și asta se reflectă în munca mea. Îmi place să sprijin oamenii, echipele și organizațiile să învețe și să se dezvolte și să obțină rezultate mai bune.

Am proiectat și implementat proiecte de învățare pentru angajați din peste 100 de companii multinaționale din diverse industrii. Participantii la training au apreciat in primul rand gradul ridicat de interactivitate, energia si atmosfera din clasa de curs, dar si calitatea continutului si relevanta acestuia pentru activitatile si rolurile profesionale.

Mai jos poți descoperi principalele abilități la dezvoltarea cărora contribui prin experiențe de învățare pragmatice, practice, interactive, de cea mai bună calitate și… facilitate vizual! Contactează-mă dacă dorești să organizezi un training pentru echipa ta.

Abilități de prezentare și storytelling

Trainingul oferă participanților un proces structurat și aplicat, astfel încât aceștia să poată transmite cu impact mesajele cheie relevante și să poată atrage și menține atenția audienței pe toată durata prezentării. Tehnicile expuse îi vor ajuta pe participanți să fie mai încrezători și mai eficienți în comunicarea în fața unui public.

Time Management

Acest training urmărește dezvoltarea competențelor pentru o mai bună organizare a timpului și priorităților. Participanții vor identifica noi strategii de planificare și optimizare astfel încât să își poată crește eficacitatea personală.

Effective feedback and Communication

Modul în care echipele colaborează are impact direct asupra rezultatelor obținute. Comunicarea eficientă este o abilitate esențială, iar feedback-ul un instrument care contribuie la dezvoltare și relații de calitate. Acest training își propune să îi echipeze pe participanți cu abilitățile și instrumentele necesare pentru a putea oferi cu încredere, deschidere și asertivitate un feedback care să încurajeze atat creșterea performanței cât și o mai bună colaborare.

Growth Mindset & Leadership Personal

Scopul acestui training este să-i asiste pe participanți să urmărească, să atingă și să mențină performanța optimă prin explorarea zonei de flux, prin dezvoltarea motivației și asumarea responsabilității pentru un proces de învățare continuă. Acest curs urmărește să îi echipeze pe participanți cu strategii pentru a urmări dezoltarea și atingerea punctului maxim de performanță.

Abilități de facilitare (online)

Un program de pregătire pentru lideri și specialiști care vor să faciliteze întâlniri mai atrăgătoare și mai eficiente în care participanții sunt implicați activ și contribuie. Acest workshop îi va pregăti pe participanți să modereze cu succes întâlnirile de lucru pentru a crește gradul de implicare, viteza de soluționare și capacitatea de înțelegere a audienței. În workshop vom discuta despre principalele abilități necesare unui bun moderator și cum pot cum fi acestea puse în practică. Participanții vor înțelege mai bine ce presupune o sesiune de facilitare și cum poate fi aceasta pregătită și derulată cu succes.

Contact
Ne poți scrie la adresa de mai jos dacă vrei să participi la unul dintre workshop-urile pe care le organizăm, sau dacă vrei să organizezi un training intern pentru echipa ta.
De asemenea, așteptăm vești de la tine daca ești în căutarea unui facilitator grafic pentru următorul tău proiect sau eveniment.